OM SOURCING IT

Visionen:
Værdiskabende relationer

Sourcing IT er et danskbaseret firma med mere end 25 års erfaring inden for kontraktansættelser og rekruttering af IT-specialister.

Vores forretning er baseret på et dybt kendskab til SAP-markedet, virksomhedsdrift, it-projektledelse og jobmarkedet. Gennem årene har det udviklet sig til levering af konsulenter inden for flere teknologiområder.

En stor del af vores kunder er større danske IT-virksomheder og C20 selskaber, men vi leverer også konsulenter og rekrutteringer inden for andre segmenter.

Vi samler på langvarige relationer, og derfor kan vi give dig adgang til et stort og højtkvalificeret netværk af IT-specialister, der er opbygget gennem mange år.

Vi hjælper med at minimerer din risiko og skrue op for dine leverancer. Ved at bruge højt specialiserede kompetencer, får din organisation og dine projekter den viden, der er afgørende for projektets succes.

Vi ved at succesfulde projektløsninger afhænger af de tekniske kompetencer, men i meget høj grad også af de personlige kompetencer. Mennesker betyder meget, og derfor er det afgørende for os, at vores konsulenter både besidder de rette faglige og menneskelige kompetencer.

En stadig mere hybrid verden giver muligheder for at arbejde og løse projekter på andre og mere fleksible måder end tidligere.

Sourcing IT leverer konsulenter, der kan arbejde onsite eller remote – og vi leverer både dansk- og internationalt-baserede konsulenter.

https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2022/07/om_os.png

HVEM ER VI 25 års erfaring med
Sourcing & Recruiting

Vores hold består af erfarne IT-iværksættere og rutinerede rekrutterings specialister. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, vi sidder klar!
https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2022/07/Profil-Thomas-800px.jpg
CEO

Thomas Dahlgaard
Direktør, Partner

mobil: +45 2624 9822
thomas.dahlgaard@sourcingit.dk
https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2022/07/Profil-joern-800px-1.jpg
CCO

Jørn Kristensen
Partner

mobil: +45 2148 3456
jorn.kristensen@sourcingit.dk
https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2022/07/Profil-Andre-800px-1.jpg
COO

André W. Kristensen
Partner

mobil: +45 6165 3946
andre.kristensen@sourcingit.dk

KONTAKT OSVi sidder klar

Tag kontakt eller kom forbi vores kontor til en samtale om jeres behov for fleksible ressourcer.
Kontor
Hedelykken 2-4, 1. sal
2640 Hedehusene
Ring til os
+45 3020 7660


hello@sourcingit.dk

Copyright by Sourcing IT ApS. All rights reserved.