BLIV SAMARBEJDSPARTNER MED SOURCING IT

Vil du arbejde som
Freelance Konsulent?

Vi har stor efterspørgsel på fleksible IT ressourcer fra vores kunder og samarbejdspartnere, så vi er altid på jagt efter de bedste freelancere i markedet. Vores forretninger bygger på lange og gensidige relationer med dig som underleverandør, så vi sammen kan være værdiskabende for vores kunder og bliver inviteret med indenfor på det næste spændende projekt.

Vores kerneforretning består i at identificere, kvalificere og levere freelance IT-konsulenter. Vi fungerer som din agent og samarbejdspartner, og vi arbejder dedikeret med at sikre det rette match mellem dig og virksomhederne. Vi har både danske og internationale virksomheder som kunder, og det giver dig mulighed for at prøve dine kompetencer af i de rammer, der passer dig bedst. Vi er altid på udkig efter dygtige konsulenter inden for disse områder:
SAP
Vi er specialister i SAP sourcing og har et stærkt netværk af SAP kunder. Vi har altid brug for dygtige SAP konsulenter inde for SAP MM, FI/CO, MM, SD, PM, PS og S/4HANA
SuccessFactors
Der er stigende efterspørgsel på konsulenter med speciale i SuccessFactors og Human Capital Management.
Microsoft Dynamics 365
Vi er altid på udkig efter de dygtigste .NET udviklere og Microsoft specialister
CISCO
Vi har både mindre kunder som kører på CISCO teknologi og store offentlige kunder med infrastrukturprojekter.
Amazon Cloud
Amazon Web Services håndtere halvdelen af klodens data og der vil kun være en stigende efterspørgsel for AWS certificerede konsulenter.
Salesforce
Salesforce er med god grund den førende CRM vendor på verdensplan, og vi søger derfor altid dygtige freelance Salesforce konsulenter.
Java/J2EE
Markedet har stadig behov for Java specialister.
Google Cloud
Der er en stigende efterspørgsmål på konsulenter med speciale i Google's Cloud platform.
https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2019/04/img-faq-1.png

Hvad kan vi
gøre for din karriere?

Er du etableret konsulent kan Sourcing IT hjælpe med den næste spændende opgave. Har du ambitioner om at springe ud som freelance konsulent, kan vi facilitere det praktiske og finde dine første kunder.

Vi har en klar mission om at tiltrække de bedste konsulenter og være i stand til at tilbyde dem de mest interessante opgaver.

Vi ved at succesfulde projektløsninger afhænger af de tekniske kvaliteter, men i meget høj grad også af de personlige kompetencer. Mennesker har en stor indflydelse på produktet, og derfor er det afgørende for os, at vores konsulenter både besidder de rette faglige og menneskelige kompetencer.

Hos Sourcing IT bliver du en del af et konsulentnetværk, og får mulighed for at bruge dine kompetencer i danske såvel som internationale virksomheder.
Hvem er jeres kunder?

Vores kunder er primært C20 virksomheder i Danmark og Skandinavien inden for sektorer som: Energi, Finans, Pharma og Produktion. På nogle teknologier er vores kunder også mellemstore virksomheder.

Hvor lange er jeres kontrakter?

Opgaver kan variere i længde, men vores gennemsnitlige kontraktlængde er på ca. 9 måneder. De varierer typisk fra 3-18 måneder og har ofte optioner på yderligere 3-6 måneder.

Er jeg garanteret opgaver?

Markedet er i konstant bevægelse og vi kan aldrig garantere, at du ikke kommer til at sidde på bænken i kortere perioder. Vi forsøger altid at arbejde med en tidshorisont på 2 måneder i forhold til din næste opgave.

Du er naturligvis ikke bundet til Sourcing IT og står som underleverandør altid frit for at sige ja til andre kontrakter, når du ikke er i opgave for os.

Økonomi?

Der kan være en betragtelig gevinst ved at blive freelancer. Timeprisen kan ofte fordobles, men vær opmærksom på, at du som selvstændig ikke har løn under sygdom, betalt ferie eller betalt pension. Til gengæld har du frihed og en mulighed for at bygge din egen work-life-balance ind i dit arbejdsliv.

Vores betalingsbetingelser er betinget af den aktuelle kunde og variere fra 30 til 60 dage. Sourcing IT betaler dog vores underleverandører samme dag som kunden betaler.

Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad en profil som din pt. går for i markedet, vil vi meget gerne kigge på dit CV og tage en snak med dig.

Har jeg det der skal til?

Vores kunder forventer effektive og dygtige konsulenter, så vi stiller krav om mindst 5 års erfaring inden for dit kompetenceområde.

Hvordan kommer jeg igang?

Hvis du er moden til at blive freelance konsulent, så står vi klar med rådgivning og vejledning i forhold til at stifte selskab og hjælper med det praktiske og de første kunder. Sourcing IT vil præsentere dig for en kontrakt på minimum 6 måneder før du tager det endelig spring.

Kontakt os for en samtale om de muligheder vi ser for din fremtid som selvstændig konsulent.

HURTIGT KONTAKTVi sidder klar

Ring eller skriv. Vi sidder klar ved telefonen i dagtimerne og mail resten af tiden. Du er naturligvis også velkommen forbi til en kop kaffe.

Ring til 3014 9286 eller skriv til os, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Kontor
Hedelykken 2-4, 1. sal
2640 Hedehusene
Ring til os
+45 3020 7660
Email os
hello@sourcingit.dk
bt_bb_google_maps_coverage_image

Copyright by Sourcing IT ApS. All rights reserved.