Digital Modenhed

Mange virksomheder har et ønske om at følge med på den digitale udvikling, og derigennem opnå konkurrencemæssige fordele. Flere oplever også udfordringer i f h t brugen af teknologi. Undersøgelser viser at kun 15% af danske SMV´er har implementeret en høj eller meget høj grad af automatisering.  

Som virksomhedsleder kan det være vanskeligt at få overblikket, og at drive en digitaliseringsproces. Der er mange forhold, der kan påvirke et succesfuldt udfald af en digitaliserings proces. Et forhold er, at vi som ledere har mere fokus på teknologien og mindre på at identificere selve problemet.

Ofte har vi for høje tanker om virksomhedens digitale niveau og undervurderer betydningen af kultur og kommunikation i f m en digitaliseringsrejse.  

Med dette værktøj har du muligheden for at tage temperaturen på din virksomheds digitale modenhed, så du får et solidt grundlag for en succesfuld digitalisering af din virksomhed.

Ledelse

Digital Strategi

Kultur

https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2023/12/digi-modenhed1.png
https://sourcingit.dk/wp-content/uploads/2023/12/digi-anbefaling-768x499.png
Analysen

Få gode råd

Analysen vil komme med råd og anbefalinger på de områder, hvor du scorer lavt på Digital Modenheden. Både test og analyse er baseret på forskning, og du vil som leder kunne komme rigtig langt, alene ved at udvælge og implementere de råd og anbefalinger rapporten kommer med.

For nogle vil det være en uoverskuelig opgave, og derfor kan vi selvfølgelig hjælpe både dig og din organisation med en konsulent eller rådgiver, som kan bistå med den fulde analyse, udarbejdelse og den efterfølgende implementering af jeres nye digitale strategi.

BOOK EN RÅDGIVER? Kom i kontakt

Hvis du allerede har taget testen eller er interesseret i at vide mere om analysen, vil vi meget gerne høre fra dig!
Kontor
Hedelykken 2-4, 1. sal
2640 Hedehusene
Ring til os
+45 3020 7660

hello@sourcingit.dk

Copyright by Sourcing IT ApS. All rights reserved.