Sourcing IT er blevet SKI leverandør

Sourcing IT er kommet på SKI 1711 aftale.

 

Gennem samarbejdsaftaler har Sourcing IT nu mulighed for at levere ind på SKI opgaver under 1711 aftalen. Dermed kan Sourcing IT udvide sine aktiviteter til også at dække Staten, Regioner og Kommuner.

Det betyder at Sourcing IT nu kan levere konsulenter inden for områderne Management support; Strategianalyse, strategi- og organisationsudvikling , forretningsprocesser og analyse m.m.

”Vi er rigtigt glade for denne aftale, og ser frem til at udvide vores aktiver med virksomheder inden for SKI området, og til at kunne tilbyde vores konsulenter opgaver i den sammenhæng” siger Thomas Dahlgaard der er CEO i Sourcing IT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright by Sourcing IT ApS. All rights reserved.