SAP-ressourcer fra Vietnam

outsourcing-statistics

Flere virksomheder flytter aktiviteter til Vietnam og igennem Sourcing IT, kan du få adgang til 150 højt kvalificerede SAP-ressourcer i Vietnam.

 

På TV2.dk kunne man i februar læse, at flere danske virksomheder flytter aktiviteter til Vietnam. Det er en tiltagende udvikling, der har stået på i en periode.

Der er flere årsager til denne bevægelse:

Den generelle mangel på arbejdskraft har fået danske virksomheder til også at rette blikket mod Vietnam.

Vestens forhold til Kina bliver stadig mere anspændt, og virksomheder der har outsourcet opgaver og produktion til Kina, frygter at bliver ”fanget” i denne konflikt. Derfor vælger flere virksomheder at sprede risikoen ved også at rykke aktiviteter til Vietnam, den såkaldte Kina+1 strategi.

Vietnam har et etpartisystem, men er generelt vestligt orienteret og har skabt et favorabelt investeringsklima. Den vietnamesiske økonomi er en vækstøkonomi, der voksede mere end 8% i 2022.

Dertil kommer at Vietnams befolkning er yngre end den kinesiske og lønningerne i Vietnam er væsentligt billigere.

Partnerskab

Gennem koncernforbundne selskaber har Sourcing IT adgang til mere end 150 højt kvalificerede SAP ressourcer i Vietnam. Det er ressourcer der dækker fra junior- til seniorprofiler og projektledere. Virksomheden løser opgaver for internationalt kendte kunder i bl.a. Vietnam, Japan og Korea. Selskabet er etableret efter danske standarder, og er en del af en virksomhed med ca. 4.500 medarbejdere. Går du i overvejelser om at outsource dele af dine SAP-opgaver eller står du foran en udrulning i Asien, kan du nu kigge mod Vietnam for at støtte din udrulning. Sourcing IT kan tilbyde at facilitere samarbejdet i Vietnam, herunder ressourceledelse, compliance m.m.

 

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 6165 3946 eller hello@sourcingit.dk

Thomas Dahlgaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright by Sourcing IT ApS. All rights reserved.